MARRËVESHJE TË PËRGJITHSHME

Kuverta e poshtme

1Kabina Master me tualet brenda

22 kabina mysafirësh me pasqyre dhe tualet
bathroom

3 Dhomë motori

4Kabina e ekuipazhit

Kuverta
kryesore

5Sallon në natyrë
6Dhomë ndenje

7Kuzhinë

8Salla e ngrënies

9Tualet dite

10Kabina e ekuipazhit

Kuverta e
Komandës

11Timon

12Tualet

13Sallë e konvertueshme

14Kuverta e zbuluar

15Kuvertë e sipërme

I projektuar për lundrime me rreze të gjatë, me një dizajn të brendshëm të bërë me porosi, një kuvertë të zbuluar me hapësirë të konsiderueshme, platformë noti dhe shumë më tepër. Projekti Hybrid 1962 është projektuar për distanca të largëta.