HYBRID 1962

HISTORIA E NJË PUNËTORI

Lëshuar në vitin 1962 si një anije akullthyese për Marinën Polake, ajo ka shërbyer në Detin Baltik dhe në Detin e Veriut deri më 1987 kur iu shit një kompanie Maltese.
Disa vite më vonë, gjeti strehim në Hollandë, ku pastronte akullin jashtë kanaleve deri sa një sy i mprehtë e zbuloi të shkatërruar dhe vendosi ta kthej atë në jetë.

Sot, e risjellë si projekti Hybrid 1962, ajo është ri-dizenjuar dhe ri-projektuar nga një ekip Arkitektësh dhe Interior Designers të Marinës Detare me qëllim nxjerrjen e potencialit të saj të plotë si një jaht luksoz, duke respektuar ndërkohë natyrën e saj të vërtetë prej një vajze të fortë, që ka lundruar në det të trazuar.

KUVERTA KRYESORE

Një dizajn i brendshëm i pakohë, i frymëzuar nga tradita më shije-hollë e nautikës.
Zbulon vendin e saj tek portat e çelikut të një byku të fortë rezistent ndaj akullit.

KUVERTË E POSHTME

Jeta në board, përtej standardeve:
Trajtim superior i ajrit, izolimi akustik dhe termik garantojnë qetësi dhe rehati në nivelin e jahteve të mëdha.

TIMON

Ergonomi perfekte dhe dukshmëri e përsosur

Dhe një kabinë e konvertueshme me tualet për kapitenin për udhëtimet e gjata.