SHËRBIM DHE ASISTENCË

Ashtu siç ndodh kur je pjesë e një familjeje, Jahtet CNA do t’iu ofrojnë asistencë të privilegjuar pronarëve të jahtit.
Në përputhje me partnerët tanë dhe prodhuesit e pajisjeve origjinale.